Ilona Lehti

Finance Coordinator

Ilona hoitaa Web-veistämön omia taloushallinnon tehtäviä, ja auttelee aina tarpeen mukaan myös asiakasprojekteissa talouteen liittyvissä kysymyksissä. Ilonan aiemmat työpaikat ovat pitäneet sisällään erilaisia taloushallinnon tehtäviä, ja hän on myös aiemmin käyttänyt Odoota loppukäyttäjän roolissa.

Ilona työskentelee Turusta käsin, sillä taloushallinnon töiden ohella hän opiskelee Turun kauppakorkeakoulussa pääaineena laskentatoimi ja rahoitus, sivuaineena tietojärjestelmätiede ja valmistuu tänä keväänä kauppatieteiden kandidaatiksi.

”Maisterivaiheessa alan lukemaan nimenomaan sisäistä laskentaa, eli johdon laskentatoimea, ja jatkan tietojärjestelmätieteen lukemista, sillä olen aina ollut kiinnostunut talouden ratkaisujen lisäksi tietojärjestelmäpuolesta”, Ilona kuvailee tarkemmin opintojaan.

Vapaa-ajalla Ilona tykkään käydä kuntosalilla ja ravata Porissa moikkaamassa perhettä ja veljien lapsia, joita on 7. Lisäksi Ilona viettää aikaa ystävien kanssa vähintään viikoittain, nykyään suureksi osaksi zoom-puheluiden kautta. Ilona on myös ollut aktiivinen järjestötoimija koko opiskelija-ajan, ja viime vuonna hän toimi Turun KY:n hallituksessa vapaa-ajan vastaavana ja nykyisin Ilona vaikuttaa Mallasjuomaseura Pintahiiva ry:n hallituksessa talousvisiirinä.

Somessa