Iikka Järvenpää

Wiisas Project manager

Veistämöllä Iikka toimii projektipäällikkönä ERP-järjestelmien parissa. Iso osa Iikan työajasta menee Wiisas-projektien toteuttamisessa ja toimituksessa. ”Tehtäväni on ymmärtää asiakkaan tarpeita ja dokumentoida niitä järjestelmällisesti, jotta asiakkaan Wiisas-ympäristöt tulee pystytettyä oikein. Tärkeää on myös huolehtia, että projektit pysyvät aikataulussa ja kaikki osapuolet pysyvät kartalla.”, Iikka kuvailee Wiisas-projekteja.

Iikka opiskelee parhaillaan tietojenkäsittelytiedettä, mutta on kerennyt kartuttaa projektipäällikön tehtävien lisäksi työkokemusta myynnin, markkinoinnin, sisällöntuotannon ja yrittäjyyden parissa.

Iikka kuvailee, että on aina tykännyt tietokoneista ja ohjelmistoista ja seuraa uteliaana avoimien ohjelmistojen ja käyttöjärjestelmien kehitystä. Iikan uusin harrastus onkin pyörittää kotipalvelimella erilaisia mikropalveluita, joita normaalisti hankittaisiin kuukausitilauspalveluina. Sen lisäksi hän tykkään käydä kävelyillä, kuunnella äänikirjoja ja katsella lyhytelokuvia sekä TED-talkkeja, myös matkustelu ja erityisesti ulkomailla valokuvaaminen kuuluu Iikan suosikkiaktiviteetteihin! Iikka pitää myös elektronisesta musiikista ja on harjoitellut myös DJ-hommia omaksi ja kavereiden iloksi. ”Kun pandemia on ohi niin aion suunnata jälleen bailaamaan hyvän teknon ja trancen tahtiin!”, Iikka lupaa.

Somessa