Kamppailemme kehnoja verkkosivustoja vastaan luomalla intohimoisesti laadukkaita ja käyttäjäystävällisiä verkkopalveluita. Veistelemme mobiiliystävälliset verkkosivut WordPress-julkaisujärjestelmällä

Ihmisläheisiä verkkopalveluita

Teemme ainoastaan sellaisia palveluita, joita itse käyttäisimme. Maailma ei kaipaa enää hilavitkuttimia.

Vahva tekninen osaaminen

Koodia on tullut väännettyä. Se on selvä. Pysymme aallonharjalla alamme uusissa teknisissä uudistuksissa.

Et joudu toimittajaloukkuun

Ei ihmeellisiä lisenssikuvioita. Asiakkaamme saavat ikuisen käyttöoikeuden toteutukseensa ja on vapaa vaihtamaan ohjelmistotoimittajaa niin halutessaan.

Mistä suunnittelemamme verkkopalvelut muodostuvat

Laatu

Mikä onkaan ärsyttävämpää kuin hitaasti latautuvat mobiilissa toimimattomat sivut, joilla navigointikin on hankalaa? Kamppailemme kehnoja verkkosivustoja vastaan luomalla intohimoisesti laadukkaita ja käyttäjäystävällisiä verkkopalveluita. Suunnittelemme sivustot aina käyttökokemusta silmällä pitäen ja varmistamme sivustolla vierailijan viihtyvyyden.

Helppokäyttöisyys

Sanomme ei välikäsille ja toimittajaloukuille! WordPressillä toteutamme verkkosivustoja joita asiakkaidemme on helppo hallinnoida, ja joissa he pääsevät itse luomaan sekä päivittämään sisältöään.

Ulkoasu

Selkeä ja yhdenmukainen visuaalinen ilme antaa organisaatiosta luotettavan ja asiantuntevan kuvan. Ulkoasu auttaa myös sivustolla vierailijan sisältöjen hahmottamista ja nostaa sisällöistä esiin olennaisimmat asiat.

Tehtäisiinkö yhteistyötä?

Saisiko olla uudet verkkosivut tai jotai muuta upeaa? Rimpauta Ernolle, tai laita mailia tulemaan, niin jutellaan projektistasi.

erno-iipponen

Lataa tarjous sähköpostiisi

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.