Suosimme verkkokauppa-alustana WordPressin WooCommerce-lisäosaa. Tällöin verkkokauppa voidaan integroida saumattomasti osaksi WordPress-verkkosivustoa. Veistelemme verkkokauppoja ja muita liiketoimintasovelluksia niin pienille, kuin isommillekin yrityksille tarpeiden mukaan.

Miksi valita WooCommerce-verkkokauppa?

Helppo käyttää

Kiireisessä yritysmaailmassa ei ole aikaa opetella tuntitolkulla eri alustojen käyttöä. WooCommerce-verkkokauppa toteutetaan tutun WordPress-hallintapaneelin päälle ja sen käyttö on yhtä helppoa kuin aikaisemminkin.

Kustomoitava ulkoasu

Panostamme verkkosivujen visuaalisuuteen ja haluamme tietenkin, että myös verkkokaupan ulkoasu on timanttinen ja yrityksesi visuaalisen ilmeen mukainen. WooCommerce tarjoaa monipuolisert kustomointimahdollisuudet verkkokaupan ulkoasulle.

Rajaton määrä mahdollisuuksia

Avoimen lähdekoodinsa ansiosta WooCommerce on muokattavissa kaikenlaisiin tarpeisiin. Voimme yhdistää WooCommercen avulla verkkosivun, verkkokaupan sekä taustahallintajärjestelmät saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Integroimme verkkokaupan ketterästi erilaisiin liiketoimintasovelluksiin, joilla saadaan esimerkiksi myynninhallinta, varastokirjanpito ja tuotannonohjaus pyörimään mukavasti ja mutkattomasti.

Lue lisää integraatiototeutuksista täältä