Etsimme veistämölle lopputyöntekijää / harjoittelijaa työskentelemään React Native projektin parissa

Hankkeessa selvitetään Native Reactilla tehdyn käyttöliittymän soveltuvuutta WordPress-kehitykseen. Tutkimuskysymyksiä, jotka meitä kiinnostavat tässä projektissa liittyvät React Native -tekniikalla toteutetun käyttöliittymän suunnitteluprosesseihin, suorituskykyyn, rajapintoihin sekä ohjelmistojen elinkaaren hallintaan.

Lopputyösi osana projektissa toteutetaan verkkosivuston käyttöliittymä ja mobiilisovellus Native Reactilla. Meillä on valmiina joukko tutkimuskysymyksiä, joista voimme rajata sinulle soveltuvan laajuuden lopputyöhösi. Voit myös itse ehdottaa lähestymisnäkökulmaa.

Hakijalta odotamme

Hakijalta odotamme, että olet opintojen loppuvaiheessa, ja että opiskelet ammattikorkeakoulussa tai sitä ylemmässä opinahjossa, joka takaa tarvittavan tietotaidon lopputyön tekemiseksi. Olet kiinnostunut ohjelmoinnista sekä omaat jo vähintään perustaidot lopputyöhösi liittyvistä teknologioista.

Lopputyön tekemisen lisäksi osallistut muihinkin hankkeisiimme sovitusti pienellä panoksella ja pääset työskentelemään kokeneiden kehittäjien kanssa.

Tehtävän vaatimukset:

  • Soveltuva koulutustausta (tai osaaminen hankittu muuta kautta)
  • Osaat React -tekniikan jo ennen projektin aloitusta
  • Halua kehittää itseäsi ja palava into oppia uutta
  • Halu panostaa lopputyöhön, joka ratkaisee konkreettisen ongelman
  • Hyvät tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot
  • Hyvä suomen ja englannin kielen taito

Eduksi katsotaan:

  • WordPress-kokemus
  • Harrastuneisuus

Hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Erno Iipponen (erno@web-veistamo.fi). Lähetä vapaamuotoinen hakemuskirje, CV sekä opintosuoritusotteesi osoitteeseen: trainee@odoo.web-veistamo.fi, halutessasi voit liittää mukaan myös työnäytteitä ja linkin github-profiiliisi.

Otamme vuosittain muutamia opintojensa loppusuoralla olevia opiskelijoita työharjoitteluun tai lopputyöntekijöiksi yritykseemme. Moni heistä on täällä edelleen. Karsastamme ilmaista työvoimaa, eli palkkaus työharjoittelusta tai lopputyöstä on sopimuksen mukaan tai esim. stipendin kautta. Vastaavasti toivomme motivoitunutta tekijää ja oma-aloitteista otetta tekemiseen.

Aloitus: Mahdollisimman pian
Työmäärä: Sopimuksen mukaan
Kesto: Sovittavissa opintokokonaisuuden mukaan sekä mahdollisuus jatkosta
Paikka: Helsinki, Vallila
Palkka: Sopimuksen mukaan (esim. harjoitteluajan palkka tai stipendi)

Hakuaika

Hakemukselle ei ole deadlinea, mutta totuus on, että nopeat elävät. Toivomme timanttista hakemustasi siis mahdollisimman pian, koska käymme hakemuksia läpi sitä mukaan kun ne saapuvat ja palkkaamme osaavan tekijän heti sopivan tullessa kohdalle.

Tutustu Veistämöön!

Web-veistämö Oy on Vallilassa toimiva IT-yritys, joka on erikoistunut avoimen lähdekoodin verkkopalveluihin. Toimistollamme on rento meininki ja panostamme työntekijöidemme viihtymiseen. Veistämöläisiä on tällä hetkellä noin 20 henkeä – toivottavasti sinusta tulisi seuraava.

Tsekkaa millaista meininki on toimistolla instagramistamme: https://www.instagram.com/webveistamo/

Lue yritystarina ja tutustu veistämöläisiin täältä: https://web-veistamo.fi/yritys/

wordpress