Etsimme veistämölle huippuharjoittelijaa tai -lopputyöntekijää!

Web-veistämö Oy on Vallilassa toimiva IT-yritys.

Otamme vuosittain muutamia opintojensa loppusuoralla olevia opiskelijoita työharjoitteluun tai lopputyöntekijöiksi yritykseemme. Moni heistä on täällä edelleen. Karsastamme ilmaista työvoimaa, eli palkkaus työharjoittelusta on sopimuksen mukaan tai esim stipendin kautta. Vastaavasti toivomme motivoitunutta tekijää ja oma-aloitteista otetta tekemiseen.

Toimistollamme on rento meininki ja panostamme työntekijöidemme viihtymiseen. Veistämöläisiä on tällä hetkellä noin 20 henkeä – toivottavasti sinusta tulisi seuraava. Tutustu veistämöläisiin ja tsekkaa millaista meininki on toimistolla instagramistamme: https://www.instagram.com/webveistamo/

wordpress

Eri oppilaitosten ja korkeakoulujen työharjoittelut eroavat suuresti toisistaan, joten kerro meille hakemuksessasi lisää omasta projektistasi, niin me tutkimme, olisiko yhteistyö mahdollista. Kun haet paikkaa opinnäytetyön tekemistä varten, kerro ala, josta olet kiinnostunut, ja ehdota yhtä tai kahta aihepiiriä, josta mieluiten tekisit työsi.

Hakuaika

Haku on jatkuvasti voimassa eli voit esittää lopputyö-/harjoitteluajatustasi myös syksylle, mutta totuus on että nopeat elävät. Toivomme timanttista ideaasi siis mahdollisimman pian, koska palkkaamme mieluiten vain yhden opiskelijan kerralla.

Meitä kiinnostavia aihe-alueita lopputyölle tai työharjoitteluun

  • Käyttöliittymät & Suorituskyky (Angular2 / React / Vue)
  • DevOps
  • Digitaalinen asiointi

Tehtävän vaatimukset

  • Halua kehittää itseäsi ja palava into oppia uutta
  • Halu panostaa lopputyöhön, joka ratkaisee konkreettisen ongelman
  • Hyvät tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Lopputyön tekemisen lisäksi osallistut muihinkin hankkeisiimme sovitusti pienellä panoksella ja pääset työskentelemään kokeneiden kehittäjien kanssa. Hakijalta odotamme, että olet opintojen loppuvaiheessa, ja että opiskelet ammattikorkeakoulussa tai sitä ylemmässä opinahjossa, joka takaa tarvittavan tietotaidon lopputyön tekemiseksi. Olet kiinnostunut ohjelmoinnista sekä omaat jo vähintään perustaidot lopputyöhösi liittyvistä teknologioista.

Aloitus: Mahdollisimman pian. (kts. yllä)
Työmäärä: Sovittavissa
Kesto: Opintokokonaisuuden kesto sekä mahdollisuus jatkosta
Paikka: Helsinki, Vallila
Palkka: Sopimuksen mukaan (esim. harjoitteluajan palkka tai stipendi)

Lisätietoja tehtävästä antaa Erno Iipponen (erno@web-veistamo.fi). Lähetä vapaamuotoinen hakemus + CV osoitteeseen: trainee@odoo.web-veistamo.fi, toivomme että laitat mukaan myös opintosuoritusotteesi, niin näemme millainen kurssi- ja opintokokonaisuus sinulla on.

Web-veistämö on ihmisläheisiin avoimen lähdekoodin verkkopalveluihin keskittynyt startup-henkinen yritys. Yrityksen liiketoiminta jakautuu verkkosivustoihin (https://web‑veistamo.fi) ja Odoo-liiketoimintasovelluksiin (https://avoin.systems).