Etsimme veistämölle jatkuvasti timantteja hiottavaksi

Otamme vuosittain muutamia opintojensa loppusuoralla olevia opiskelijoita työharjoitteluun tai lopputyöntekijöiksi yritykseemme. Moni harjoittelun suorittaneista opiskelijoista on jatkanut kesätöiden parissa meillä ja valmistumisen jälkeen siirtyneet pysyvään muonavahvuuteen. Karsastamme ilmaista työvoimaa, eli palkkaus työharjoittelusta on sopimuksen mukaan tai esim stipendin kautta. Vastaavasti toivomme motivoitunutta tekijää ja oma-aloitteista otetta tekemiseen.

Eri oppilaitosten ja korkeakoulujen työharjoittelut eroavat suuresti toisistaan, joten kerro meille hakemuksessasi lisää omasta projektistasi, niin me tutkimme, olisiko yhteistyö mahdollista. Kun haet paikkaa opinnäytetyön tekemistä varten, kerro ala, josta olet kiinnostunut ja ehdota yhtä tai kahta aihepiiriä, joista mieluiten tekisit työsi.

Hakuaika

Haku on jatkuvasti voimassa eli jos olet hyvissä ajoin liikkeellä voit esittää lopputyö-/harjoitteluajatustasi myös jo esim. seuraavalle lukuvuodelle . Toivomme timanttista ideaasi siis mahdollisimman pian, koska palkkaamme mieluiten vain muutaman opiskelijan kerralla.

2020 Meitä erityisesti kiinnostavia aihe-alueita lopputyölle tai työharjoitteluun

  • WordPress ja digitaalinen kauppa
  • Käyttöliittymät
  • Suorituskyky
  • DevOps / Cloud Engineering / Automaatio
  • Integraatioalustat

Tehtävän vaatimukset

  • Halua kehittää itseäsi ja palava into oppia uutta
  • Halu panostaa lopputyöhön, joka ratkaisee konkreettisen ongelman
  • Hyvät tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Lopputyön tekemisen lisäksi osallistut muihinkin hankkeisiimme sovitusti pienellä panoksella ja pääset työskentelemään kokeneiden kehittäjien kanssa. Me koulimme sinusta harjoittelujakson aikana kehittäjän.

Hakeminen

Hakijalta odotamme, että olet opintojesi loppuvaiheessa, ja että opiskelet ammattikorkeakoulussa tai sitä ylemmässä opinahjossa, joka takaa tarvittavan tietotaidon lopputyön tekemiseksi. Olet kiinnostunut ohjelmoinnista sekä omaat jo vähintään perustaidot lopputyöhösi liittyvistä teknologioista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Erno Iipponen, erno(at)web-veistamo.fi. Lähetä vapaamuotoinen hakemuskirje, CV sekä opintosuoritusotteesi osoitteeseen: trainee(at)web-veistamo.fi, halutessasi voit liittää mukaan myös työnäytteitä ja linkin github-profiiliisi.

Aloitus: Sovitusti (ks. yllä)
Työmäärä: Sovittavissa
Kesto: Opintokokonaisuuden kesto sekä mahdollisuus jatkosta
Paikka: Helsinki, Vallila
Palkka: Sopimuksen mukaan (esim. harjoitteluajan palkka tai stipendi)

Millainen työpaikka Web-veistämö on?

Meillä veistämöllä on rento ja kotoisa meininki, mutta silti raudanlujista ammattilaisista koostuvat tiimit! Töissä tehdään myös muutakin kuin töitä – järjestämme toimistolla joka kuukausi yhteisen aamiaispalaverin sekä myös muita mukavia yrityksen sisäisiä tapahtumia. 

Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät ja pysyvät terveinä sekä myös palautuvat työn rasituksista. Toimistomme yhteydessä on kuntosali ja sauna käytettävissäsi ja tarjoamme myös joka viikko tunnin palkallista voimainharjoittelua!