Etsimme veistämölle huippuharjoittelijaa tai -lopputyöntekijää!

Otamme vuosittain muutamia opintojensa loppusuoralla olevia opiskelijoita työharjoitteluun tai lopputyöntekijöiksi yritykseemme. Moni heistä on täällä edelleen. Karsastamme ilmaista työvoimaa, eli palkkaus työharjoittelusta on sopimuksen mukaan tai esim stipendin kautta. Vastaavasti toivomme motivoitunutta tekijää ja oma-aloitteista otetta tekemiseen.

Eri oppilaitosten ja korkeakoulujen työharjoittelut eroavat suuresti toisistaan, joten kerro meille hakemuksessasi lisää omasta projektistasi, niin me tutkimme, olisiko yhteistyö mahdollista. Kun haet paikkaa opinnäytetyön tekemistä varten, kerro ala, josta olet kiinnostunut ja ehdota yhtä tai kahta aihepiiriä, joista mieluiten tekisit työsi.

Hakuaika

Haku on jatkuvasti voimassa eli voit esittää lopputyö-/harjoitteluajatustasi myös keväälle, mutta totuus on että nopeat elävät. Toivomme timanttista ideaasi siis mahdollisimman pian, koska palkkaamme mieluiten vain yhden opiskelijan kerralla.

Meitä kiinnostavia aihe-alueita lopputyölle tai työharjoitteluun

  • Käyttöliittymät & Suorituskyky (Angular2 / React / Vue)
  • DevOps
  • Digitaalinen asiointi

Tehtävän vaatimukset

  • Halua kehittää itseäsi ja palava into oppia uutta
  • Halu panostaa lopputyöhön, joka ratkaisee konkreettisen ongelman
  • Hyvät tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Lopputyön tekemisen lisäksi osallistut muihinkin hankkeisiimme sovitusti pienellä panoksella ja pääset työskentelemään kokeneiden kehittäjien kanssa. Hakijalta odotamme, että olet opintojen loppuvaiheessa, ja että opiskelet ammattikorkeakoulussa tai sitä ylemmässä opinahjossa, joka takaa tarvittavan tietotaidon lopputyön tekemiseksi. Olet kiinnostunut ohjelmoinnista sekä omaat jo vähintään perustaidot lopputyöhösi liittyvistä teknologioista.

Aloitus: Mahdollisimman pian. (kts. yllä)
Työmäärä: Sovittavissa
Kesto: Opintokokonaisuuden kesto sekä mahdollisuus jatkosta
Paikka: Helsinki, Vallila
Palkka: Sopimuksen mukaan (esim. harjoitteluajan palkka tai stipendi)

Millainen työpaikka Web-veistämö on?

Meillä veistämöllä on rento ja kotoisa meininki, mutta silti raudanlujista ammattilaisista koostuvat tiimit! Tarjoamme joustavat työajat sekä mahdollisuuden etätyöskentelyyn. Töissä tehdään myös muutakin kuin töitä – järjestämme toimistolla joka kuukausi yhteisen aamiaispalaverin sekä myös muita mukavia yrityksen sisäisiä tapahtumia sekä reissuja. 

Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät ja pysyvät terveinä sekä myös palautuvat työn rasituksista. Toimistomme yhteydessä on kuntosali ja sauna ilmaiseksi käytettävissäsi ja tarjoamme myös joka viikko tunnin palkallista voimainharjoittelua!