Palloja pussiin yhdessä oheisten herrasmiesten ☝ kanssa?

Kasvuun tähtäävä Web-veistämö Oy tarvitsee jatkuvasti lisää käsiä, aivoja ja erityisesti sydämiä, joilla palvella ja ilahduttaa asiakkaita. Löytyykö alta heti sinulle passaava veistelytehtävä? Voit myös lähettää avoimen hakemuksen HR-”A””I”-robotillemme osoitteeseen: avointa-hakemusta-kehiin@odoo.web-veistamo.fi. Laita kyytiin ainakin ambitiokuvaus, taidonnäytelinkkejä, CV sekä duuni- ja palkkatoiveet.

Veistämön rekryhommista voit kysellä Svantelta osoitteesta: svante+rekryhommat@web-veistamo.fi. Puhelimeen on monesti vaikeampi vastata, mutta lupaan yrittää: 0440-SVANTE.

Avoimet pestit

WP-Projektipäällikkö

WP-Projektipäällikkö

WordPress-tiimimme kaipaa timanttista projektipäällikköä kasvamaan kanssamme ja palvelemaan innostavia asiakkaitamme. Tehtävässa onnistuminen vaatii ymmärrystä ohjelmistokehityksen eri osa-alueista, joten toivomme sinulta joko aiempaa kokemusta WordPress-projektien vetämisestä tai kattavaa kokemusta ohjelmistokehityksestä ja halua kasvaa projektipäälliköksi.

Opinnäyte-/loppu­työntekijä tai työharjoittelija

Opinnäyte-/loppu­työntekijä tai työharjoittelija

Otamme vuosittain muutamia opintojensa loppusuoralla olevia opiskelijoita työharjoitteluun tai lopputyöntekijöiksi yritykseemme. Moni heistä on täällä edelleen. Karsastamme ilmaista työvoimaa, eli palkkaus työharjoittelusta on sopimuksen mukaan. Vastaavasti toivomme motivoitunutta tekijää ja oma-aloitteista otetta tekemiseen.