Tuu meille töihin!

Timanttisia tyyppejä kaivataan aina, katso avoimet työpaikat tai laita avointa hakemusta tulemaan.

Avoimet pestit

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia rekryjä, mutta voit aina laittaa avoimen hakemuksen tulemaan!

Avoin hakemus

Kasvuun tähtäävä Web-veistämö Oy tarvitsee jatkuvasti lisää käsiä, aivoja ja erityisesti sydämiä, joilla palvella ja ilahduttaa asiakkaita. Joskus rekrytointitarve yllättää, joten otamme mielellämme vastaan myös avoimia hakemuksia osoitteeseen:

avoin-hakemus(at)web-veistamo.fi

Laita kyytiin ainakin osaamiskuvaus, CV sekä duuni- ja palkkatoiveet.

Veistämön rekryhommista voit kysellä Svantelta osoitteesta: svante (at) web-veistamo.fi tai puhelimitse 0440-SVANTE. (Puhelimeen on monesti vaikeampi vastata, mutta lupaan yrittää)

Svante, rekry-vastaava

Ketäs me ollaan?

Web-veistämö Oy on avoimen lähdekoodin verkkopalveluiden yhteissuunnitteluun, kehittämiseen ja käyttöönottoon erikoistunut yritys, joka jakautuu kahdelle toimiallalle: verkkopalveluihin ja Odoo ERP-ratkaisuihin, jotka toteutamme Avoin.Systems aputoiminimemme kautta. 

Työpaikalla kaikki ovat kuitenkin sulassa sovussa ja pääset tutustumaan myös Odoo-tiimin huipputyyppeihin! Vallillassa sijaitsevalla toimistollamme työskentelee suurin osa porukastamme ja lisäksi Odoo-puolella on Riikassa pienempi “sivukonttori”. 

Ihmisläheisyys illlustration with animation

Millainen työpaikka Web‑veistämö on?

Meillä veistämöllä on rento ja kotoisa meininki, mutta silti raudanlujista ammattilaisista koostuvat tiimit! Tarjoamme joustavat työajat sekä mahdollisuuden etätyöskentelyyn. Töissä tehdään myös muutakin kuin töitä – järjestämme toimistolla joka kuukausi yhteisen aamiaispalaverin sekä myös muita mukavia yrityksen sisäisiä tapahtumia sekä reissuja. 

Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät ja pysyvät terveinä sekä myös palautuvat työn rasituksista. Toimistomme yhteydessä on kuntosali ja sauna ilmaiseksi käytettävissäsi ja tarjoamme myös joka viikko tunnin palkallista voimainharjoittelua! Tarjoamme myös monipuoliset työterveyspalvelut.