Palloja pussiin yhdessä oheisten herrasmiesten ☝ kanssa?

Kasvuun tähtäävä Web-veistämö Oy tarvitsee jatkuvasti lisää käsiä, aivoja ja erityisesti sydämiä, joilla palvella ja ilahduttaa asiakkaita. Löytyykö alta heti sinulle passaava veistelytehtävä? Voit myös lähettää avoimen hakemuksen HR-”A””I”-robotillemme osoitteeseen: avointa-hakemusta-kehiin@odoo.web-veistamo.fi. Laita kyytiin ainakin osaamiskuvaus, taidonnäytelinkkejä, CV sekä duuni- ja palkkatoiveet.

Veistämön rekryhommista voit kysellä Svantelta osoitteesta: svante+rekryhommat@web-veistamo.fi. Puhelimeen on monesti vaikeampi vastata, mutta lupaan yrittää: 0440-SVANTE.

Avoimet pestit

Lopputyöntekijä / harjoittelija React Native -projektiin

Lopputyöntekijä / harjoittelija React Native -projektiin

Etsimme veistämölle lopputyöntekijää / harjoittelijaa työskentelemään React Native projektin parissa, Hankkeessa selvitetään Native Reactilla tehdyn käyttöliittymän soveltuvuutta WordPress-kehitykseen. Lopputyösi osana projektissa toteutetaan verkkosivuston käyttöliittymä ja mobiilisovellus Native Reactilla.

Avoin hakemus: loppu­työntekijä tai harjoittelija

Avoin hakemus: loppu­työntekijä tai harjoittelija

Otamme vuosittain muutamia opintojensa loppusuoralla olevia opiskelijoita työharjoitteluun tai lopputyöntekijöiksi yritykseemme. Moni heistä on täällä edelleen. Karsastamme ilmaista työvoimaa, eli palkkaus työharjoittelusta on sopimuksen mukaan. Vastaavasti toivomme motivoitunutta tekijää ja oma-aloitteista otetta tekemiseen.