Tuu meille töihin!

Timanttisia tyyppejä kaivataan aina, katso avoimet työpaikat tai laita avointa hakemusta tulemaan.

Avoimet pestit

Meillä ei ole avoimia rekryjä tällä hetkellä, mutta jos olet sitä mieltä, että sopisit joukkoomme, lähetä rohkeasti avoin hakemus!

Avoin hakemus

Kasvuun tähtäävä Web-veistämö Oy tarvitsee jatkuvasti lisää käsiä, aivoja ja erityisesti sydämiä, joilla palvella ja ilahduttaa asiakkaita. Joskus rekrytointitarve yllättää, joten otamme mielellämme vastaan myös avoimia hakemuksia osoitteeseen:

avoin-hakemus@web-veistamo.fi

Laita kyytiin ainakin osaamiskuvaus, CV sekä duuni- ja palkkatoiveet.

Veistämön rekryhommista voit kysellä Svantelta osoitteesta: svante (at) web-veistamo.fi tai puhelimitse 0440-SVANTE. (Puhelimeen on monesti vaikeampi vastata, mutta lupaan yrittää)

Svante, HR & rekry-vastaava

Ketäs me ollaan?

Web-veistämö Oy on avoimen lähdekoodin verkkopalveluiden yhteissuunnitteluun, kehittämiseen ja käyttöönottoon erikoistunut yritys. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja, eli palvelumme ei rajoitu ainoastaan näkyviin verkkopalveluihin – olemme lisäksi erikoistuneet pk-yrityksille suunnattuihin ERP-järjestelmiin. Lue palveluistamme lisää täältä!

Työpaikalla kaikki ovat kuitenkin sulassa sovussa ja pääset tutustumaan myös ERP-tiimin huipputyyppeihin! Vallillassa sijaitsevalla toimistollamme työskentelee suurin osa porukastamme ja lisäksi Odoo-puolella on Riikassa pienempi “sivukonttori”. 

Ihmisläheisyys illlustration with animation

Millainen työpaikka Web‑veistämö on?

Meillä veistämöllä on rento ja kotoisa meininki, mutta silti raudanlujista ammattilaisista koostuvat tiimit! Viihtyisä toimistomme sijaitsee Vallilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Etätöitä voit tehdä joustavasti omien toiveidesi mukaan. Tarjoamme modernin ja kehittyvän työyhteisön – kuuntelemme työntekijöitämme ja heillä on mahdollisuus vaikuttaa yrityksemme toimintaan.

Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät ja pysyvät terveinä sekä myös palautuvat työn rasituksista. Toimistolla on päivittäin tarjolla välipalaa ja virvokkeita, jotta energia ei lopu kesken päivän ja työnteko sujuu myös perjantaisin. Toimistomme yhteydessä on myös kuntosali ja tarjoamme joka viikko tunnin palkallista urheilua! Töissä tehdään myös muutakin kuin töitä – järjestämme kuukausittain yhteisen aamiaisen sekä muita mukavia yrityksen sisäisiä tapahtumia sekä reissuja.