Verkkosivut ovat yrityksen julkisivu internetissä ja siksi niihin kannattaakin panostaa. Katso esimerkkejä toteuttamistamme verkkosivuista yrityksille.

 

Verkkosivut ja WordPress

Vuokranantajat

 

Vuokranantajat verkkosivu

Suomen Vuokranantajat tarjoaa vuokranantajille maan parasta asuntojen vuokraamiseen ja asuntosijoittamiseen liittyvää asiantuntijatietoa.

Verkkopalvelun suuri ja arvokas informaatiomäärä ja näppärät työkalut on aseteltu mahdollisimman helposti löydettäväksi, käsiteltäväksi ja ylläpidettäväksi. Tekniikkapuolella fiilisteltävimpiä toiminnallisuuksia on rakentamamme integraatiot vuokranantajien jäsenrekistereihin, osan sisällöstä näyttäminen ainoastaan jäsenille, tapahtumien hallinta ilmoittautumisineen sekä koko ulkoasun helpot muokkaamismahdollisuudet.

Käy tutustumassa osoitteessa vuokranantajat.fi.

 

Lauritzon’s

Lauritzons tuotteet

Sisustustekstiiliyritys Lauritzon´s on suomalainen perheyritys jolla on laaja ja monipuolinen mallisto korkeatasoisia huonekalukankaita.

Tyylikkään ilmeen lisäksi kiinnitettiin erityistä huomiota yhteystiedot sivun selkeyteen ja toimivuuteen. Hauskojen hashtagien ja selkeän jaottelun ansioista asiakkaiden on helppo saada tarvitsemansa tiedot oikeasta paikasta.

Tutustu sivuun ja ihastuttaviin tuotteisiin täältä.

 Suomen ASH

suomen ash etusivu

Suomen ASH ry on valtakunnallinen kansanterveysjärjestö ja tupakkapolitiikan asiantuntija, jonka tavoite on edistää tupakkatuotteiden ja niihin rinnastettavien tuotteiden käytön loppumista sekä päihteettömyyttä.

Uudistetulla blogi sivulla ulkoasusta tehtiin mielekkäämpi ja kirjoitusten lopusta lukija löytää lisää aiheeseen liittyviä linkkejä samankaltaisista artikkeleista.

Kiinnostavia blogipostauksia sekä materiaalia ja tietoa tupakkapolitiikasta löydät täältä.

Omaishoitajaliitto

omaishoitajat liitto

Omaishoitajaliitto on omaishoitajien vaikuttamis- ja tukijärjestö. Liitto ja paikallisyhdistykset tukevat eri tavoin omaishoitajien arjessa jaksamista.

Sivulle tehtiin näppäriä ratkaisuja erilaisille toiminnoille, esimerkiksi tapahtumat sivulla on kätevä valintanappi jolla käyttäjä saa valita mitkä tapahtumat näkyvät. Lomakalenterista voi helposti valita millaisia järjestettäviä omaishoitajalomia on tarjolla kategoroiduista valinnoista. Uudistettu Liiton toiminta sivu on mukavan selkeä käyttäjälle.

Omaishoitajaliiton sivuja pääset katsomaan tästä.

 Ensi- ja turvakotienliitto

ensijaturvakotienliitto

Ensi- ja turvakotienliitto on valtakunnallinen lapsi- ja perhejärjestö, joka auttaa vaikeissa ja turvattomissa oloissa eläviä lapsia ja perheitä sekä tekee perheväkivaltaa ehkäisevää työtä.

Sivustolla on multisite-asennus, eli kaikkien alajärjestöjen sivujen hallinnointi onnistuu kätevästi saman hallintapaneelin kautta.

Liiton sivuja voit käydä katsomassa täältä.

Deltamarin

 

deltamarin etusivu

Deltamarin on raisiolaislähtöinen Suomen Turussa pääkonttoriaan pitävä kansainvälinen huippuyritys.

Suomenlinnan Panimo Suomenlinnan panimon verkkosivut

Suomenlinnan Panimo on Helsingin Suomenlinnassa sijaitseva panimoravintolan yhteydessä toimiva suomalainen pienpanimo. Helsingin olutkulttuurin eteenpäinviemiselle omistautunut panimo on tänään myös kaupungin paikallispanimoista suurimpia.

Herkullisien oluiden panijoille toimivat ja uniikit verkkosivut: suomenlinnanpanimo.fi

 

Saattaisit olla kiinnostunut myös

Virtaafillariin

Parissa viikossa melkein tuhat ilmoittautujaa kerännyt sähköpyöräkampanjasivu.

Hockey Corner

Paytrail-maksurajapinnalla toimiva verkkokauppa jääkiekkokamoille.

Ensi- ja turvakotienliitto

Pitkälle räätälöity multisite-verkkosivutoteutus ison tekstimäärän lukemista helpottavilla työkaluilla.