Klubitalot ovat mielenterveyskuntoutujien ja palkatun henkilökunnan muodostamia, yhdenvertaisia yhteisöjä. Ne täydentävät psykososiaalisia palveluja ja edistävät kuntoutujajäsenten toipumista. Klubitalot tarjoavat jäsenilleen tavoitteellista toimintaa arkeen, vertaistukea ja yksilöllistä ohjausta. Suomen Klubitalot ry edustaa suomalaisten Klubitalojen verkostoa.

Kokonaisvaltainen uudistus

Saimme tehtäväksemme suunnitella ja toteuttaa Suomen Klubitalot ry:lle verkkosivu-uudistuksen WordPress julkaisujärjestelmällä. Sivuston tavoitteena on esitellä klubitalojen toimintaa Suomessa ja osallistaa kävijöitä talojen toimintaan.

suomenklubitalot.fi

Räätälöimme Klubitalolle uuden WordPress-teeman ja uudelleenjärjestelimme sisältöjä, joka toi sivulle raikasta ja nykyaikaista ilmettä, sekä ryhdikyyttä. Sivusto on tietopainotteinen ja sisältää paljon aktiivisesti päivittyvää sisältöä, kuten esimerkiksi blogin. Klubitalot-sivuston päivittäminen WordPressiin, sekä sen helppokäyttöisiin sisällönmuokkaustyökaluihin (esimerkiksi tekstieditori Gutenbergiin) helpottaa sisällön luomista ja hallintaa.

Veisteltyjä erityistoimintoja

Sivustolla käytimme paikoitellen kustomoitua sivunrakennustyökalua, jolla esimerkiksi etusivun Kokemuksia Klubitalosta -slider on toteutettu.  Sivunrakennustyökalun avulla sivuille voi lisätä Testimonial slider -moduulin, johon voi valita useita yksittäisiä suosituksia kultakin Klubitalolta.

klubitalo-slider
klubitalohaku

Klubitalot-suomessa -sivulle toteutimme uuden näppärän klubitalohaun sivuston vierailijoiden selailua helpottamaan.

Kehittäjämme Mikko toteutti hakutyökalun, joka näyttää sivulla Suomen kartan ja listan klubitaloista. Klubitaloja pystyy suodattamaan kartan maakuntia klikkaamalla tai alasvetovalikosta valitsemalla. Klubitalolistasta löytää kunkin klubitalon yhteystiedot sekä linkin talon omalle kotisivulle.

Uudistusprojekti lähti käyntiin täydellä tarmolla

Suomen Klubitalo ry:ltä tuli kahden hengen tehotiimi osallistumaan verkkosivu-uudistukseen. Dynaaminen kaksikko oli tuuminut jo valmiiksi sivuston uutta rakennetta, värejä, sivuston tyyliä ja uutta sisältöäkin oli ehditty tuottaa. Klubitalojen tiimin hyvällä valmistautumisella pääsimme heti käärimään hihat ja paiskimaan hommia, ja kun asiakas on näin hyvin valmistautunut saadaan projekteista erittäin kustannustehokkaita. Elävöittävää lisämaustetta sivuston ulkoasuun saatiin Suomen Klubitalot ry:n Pepin suloisista talopiirustuksista.

Vieraile Klubitalojen uusilla ihastuttavilla verkkosivuilla tästä!

”Veistämön projektipäällikkö Melina ja kehittäjä Janne sisäistivät hyvin visiomme siitä, millaiset uusista sivuista halusimme. Uutta ilmettämme hyödynnettiin onnistuneesti. Lisäksi saimme vaikuttaa joka käänteessä juuri sopivasti ja palautettamme kuunneltiin.”
– Peppi Laine, Projektisuunnittelija Suomen Klubitalot ry

Saattaisit olla kiinnostunut myös

HomCare

Kokonaisvaltainen verkkosivu-uudistus, joka tuo yhteen asiakkaat ja jälleenmyyjät.

Puheterapeuttiliitto

Verkkototeutus joka suunniteltiin sujuvaan selailuun ja kirjautumisen takana olevaan jäsensivuston hallintaan.

Lindström

Jatkuvassa kehityksessä oleva laaja kansainvälinen verkkosivutoteutus.