SASK on Suomen ainoa työntekijöiden oikeuksiin keskittyvä kehitysyhteistyöjärjestö. SASK tukee kehittyvien maiden työntekijöitä, jotta he pystyvät parantamaan asemaansa työpaikalla ja koko yhteiskunnassa.

SASK:in sivut kaipasivat uudistusta ja toteutimme laajan verkkosivuprojektin yhdessä SASK:in huipputiimin kanssa. Järjestimme yhteisiä workshoppeja, koulutusta ja sisällönsyöttöpajoja, joissa Saskilaiset saivat ohjeistuksellamme syöttää itse sivulle sisältöjä.

sask etusivu

Verkkosivuston uudistus 

Sivuilla on runsas määrä erilaista informaatiota uutisista artikkeleihin ja kampanjoihin, ja pääsimmekin ideoimaan koko sivuston rakenteen uudeksi, toimivaksi kokonaisuudeksi.

Suurella sisältö määrällä varustetut verkkosivut rakensimme käyttäjälle helposti navigoitaviksi. Materiaalin selkeä jaottelu ja artikkelien nostot tekee sivuilla vierailijan surffailusta mukavaa. Miellyttävyyttä lisää ulkoasun säväkkä keltainen ja valikon hauskat ikonit.

Sivuja pääset tutkailemaan tästä!

Saattaisit olla kiinnostunut myös

Suomen Klubitalot

Saimme tehtäväksemme suunnitella ja toteuttaa Suomen Klubitalot ry:lle kokonaisvaltaisen verkkosivu-uudistuksen WordPress-julkaisujärjestelmällä.

HomCare

Kokonaisvaltainen verkkosivu-uudistus, joka tuo yhteen asiakkaat ja jälleenmyyjät.

Puheterapeuttiliitto

Verkkototeutus joka suunniteltiin sujuvaan selailuun ja kirjautumisen takana olevaan jäsensivuston hallintaan.