Suomen Puheterapeuttiliitto ry on puheterapeuttien ja puheterapeutiksi opiskelevien valtakunnallinen ammattijärjestö, joka valvoo sekä edistää liiton jäsenien yhteiskunnallisia, taloudellisia, ammatillisia ja koulutuksellisia etuja. Liitto on myös mukana edistämässä kansallisesti puheterapian harjoittamista, sekä puheterapeuttien kansainvälistä yhteistyötä.

Pääsimme veistelemään liiton sivuston kokonaan uusiksi, uutta virkistävää ulkoasua myöten!

Sivusto ennen
Sivusto veistelyidemme jälkeen

Helpompi sisällönhallinta takaa sutjakkaan sisällön selailun

Sivuston pääkohderyhmä ovat liiton jäsenyyden eduista ja palveluista kiinnostuneet vierailijat. Suunnittelimme sekä toteutimme sisältöjen esillepanon niin, että kunkin vierailijan on mahdollisimman nopeaa ja vaivatonta löytää etsimänsä sisältö. Kokonaisuudessaan sivuston runsas sisältömäärä ja erilaiset aiheet jäsenneltiin mukavan helpoksi selata sivustolla vierailevalle.

Jäsenille tarkoitettu sisältö ja muu materiaali löytyy jäsenien omalta sivustolta, jolle pääsee kirjautumalla omilla jäsentunnuksillaan sisään.

Jäsenrekistereiden integrointi

Liiton omat vanhat jäsenrekisterit haluttiin luonnollisesti säilyttää uudistuksessa mukana, joten integroimme jäsentiedot, kirjautumisen, yksityisterapeuttiluettelot ja muita liiton rekistereitä järjestelmään.

Sivuston uudistuksen yhteydessä järjestimme Puheterapeuttiliiton mainiolle jengille yhteisiä workshoppeja, sisällönsyöttöpajoja ja anoimme käyttökoulutusta WordPress järjestelmästä.

Pääset vierailemaan liiton upeilla sivuilla tästä!

Saattaisit olla kiinnostunut myös

Suomen Klubitalot

Saimme tehtäväksemme suunnitella ja toteuttaa Suomen Klubitalot ry:lle kokonaisvaltaisen verkkosivu-uudistuksen WordPress-julkaisujärjestelmällä.

HomCare

Kokonaisvaltainen verkkosivu-uudistus, joka tuo yhteen asiakkaat ja jälleenmyyjät.

Lindström

Jatkuvassa kehityksessä oleva laaja kansainvälinen verkkosivutoteutus.