Web-veistoksemme hyväntekeväisyysjärjestöille ja kampanjoille.

 

Varainhankintaa, vetoomuksia, voimaa ilmaisulle

Web-veistämö on hyvien puolella. Meillä on ollut suuri kunnia yhteissuunnitella ja toteuttaa verkkopalveluita yhdessä merkittävien hyvää tekevien organisaatioiden mahtavien ihmisten kanssa.

Verkkopalveluiden perinteisen tavoite numero ykkösen eli omasta olemassaolosta ja toiminnasta viestimisen lisäksi yhteistyö järjestöjen kanssa on usein vaatinut kovemman luokan teknistä osaamista. Esimerkkinä eri lahjoitusmenetelmien rahaliikenteen suunnittelu ja hanskaaminen sekä erilaiset vetoomustietokannat, joissa homman on pelattava 101% varmuudella, jotta kävijän matka ei tyssää ennen maalia.

 

Elämä yllättää

Invalidiliiton mahtavien tyyppien kanssa toteutettu lahjoitussivuston tarkoituksena on kiinnittää kävijän huomio apua tarvitseviin ihmisiin, joilla elämä on yllättänyt ikävällä tavalla. Lahjoittaminen on mahdollista suoraan sivustolla, ja sitä varten toteutettu lomake on mahdollisimman simppeli ja selkeä isoine nappeineen.

Elämä yllättää verkkosivut

Kiinnitimme sivustolla erityisen paljon huomiota surffailevan ja mahdollisesti lahjoittavan kävijän kokemukseen alusta loppuun. Kokeile millainen kiitossivu sinulle annetaan riippuen lahjoituskohteesta ja -tavasta, ja tee samalla hyvää: elamayllattaa.fi/lahjoita

LiiKe

Liikunnan Kehitysyhteistyö LiiKe on suomalainen kansalaisjärjestö, joka on tehnyt kehitysyhteistyötä liikunnan kautta jo vuodesta 2001 saakka. Järjestö pyrkii lisäämään koulussa käyvien lasten lukumäärää liikunnan avulla.

Liike verkkosivut

Saimme kunnian toteuttaa järjestön supertiimin kanssa heille uudet verkkosivut, joissa lahjoittaminen tehdään ”Sporttikassiin” valittavien lahjojen kautta. Voit lahjoittaa ja ihastella sivuja täällä.

 

 

Ekokompassi

Ekokompassi on kehitetty pääkaupunkiseudun kuntien yhteishankeessa ja se on pk-yrityksille, yleisötapahtumille ja kaupungin virastoille sopiva ympäristöjärjestelmä.

Ekokompassi testi

Toteutimme Ekokompassin sivuston lisäksi heille kätevän kyselytyökalun, joka on tarkoitettu avuksi ympäristöasioiden parissa työskenteleville.

Climate Match

Ilmastoinfon kanssa toteutettu ilmastopeli ”Climate Match” saa pelaajan ajattelemaan omia valintojaan ja niiden ympäristövaikutuksia. Käy testaamassa millainen ilmaston ystävä sinä olet täällä!

 

Saattaisit olla kiinnostunut myös

Virtaafillariin

Parissa viikossa melkein tuhat ilmoittautujaa kerännyt sähköpyöräkampanjasivu.

Hockey Corner

Paytrail-maksurajapinnalla toimiva verkkokauppa jääkiekkokamoille.

Ensi- ja turvakotienliitto

Pitkälle räätälöity multisite-verkkosivutoteutus ison tekstimäärän lukemista helpottavilla työkaluilla.