Sadattuhannet ihmiset käyttävät päivittäin Lindströmin toimittamia tuotteita ja niitä voi nykyään tilata suoraan Lindströmin sivuston verkkokaupasta. Verkkokaupan lisääminen sivustolle oli kiinteä osa Lindströmin verkkosivujen uudistusprojektia.

Saimme suunnitella ja rakentaa sivustolle verkkokaupan, jonka toteutukseen käytimme WordPressin verkkokauppasovellusta Woocommercea. Sivuston ulkoasun toteutuksesta ja visuaalisesta suunnittelusta vastasi Seven Creative.

Verkkokauppa ostotuotteille

Lindströmillä on tarjolla tuhansia tuotteita globaalisti ja verkkokauppa tuli suunnitella käyttäjälle loogiseksi ja helposti selattavaksi. Suurta tuote määrää ei moni ehdi selata läpi, vaan tarvittava tuote täytyy löytää nopeasti. Toteutimme verkkokauppaan tehokkaan tuotehaun, jolla käyttäjä voi kirjoittaa hakukenttään etsimänsä tuotteen ja haku etsii kaikki lähelle hakusanaa osuvat tuotteet sivustolta. Tämä parantaa hakutulosten osuvuutta kun etsintä ottaa sivuston koko sisällön huomioon ja hakee sieltä kaikkea hakusanaan täsmäävää.

Verkkokaupan integraatiot

Verkkosivustolta tuodaan materiaalia myyntiosastolle markkinointiautomaation avulla. Verkkokauppa keskustelee kattavasti tuotannon- ja asiakkaanhallinnan kanssa, ja näin saadaan esimerkiksi hinnat, asiakkaat, tuotteet ja toimitussaatavuus taustajärjestelmästä. Verkkokaupan tilaukset lähetetään automaattisesti toimituksenkäsittelyä varten taustajärjestelmiin.

 

Tutustu Lindströmin verkkokauppaan tästä!

Saattaisit olla kiinnostunut myös

Suomen Klubitalot

Saimme tehtäväksemme suunnitella ja toteuttaa Suomen Klubitalot ry:lle kokonaisvaltaisen verkkosivu-uudistuksen WordPress-julkaisujärjestelmällä.

HomCare

Kokonaisvaltainen verkkosivu-uudistus, joka tuo yhteen asiakkaat ja jälleenmyyjät.

Puheterapeuttiliitto

Verkkototeutus joka suunniteltiin sujuvaan selailuun ja kirjautumisen takana olevaan jäsensivuston hallintaan.