Sadattuhannet ihmiset käyttävät päivittäin Lindströmin toimittamia tuotteita ja niitä voi nykyään tilata suoraan Lindströmin sivuston verkkokaupasta. Verkkokaupan lisääminen sivustolle oli kiinteä osa Lindströmin verkkosivujen uudistusprojektia.

Saimme suunnitella ja rakentaa sivustolle verkkokaupan, jonka toteutukseen käytimme WordPressin verkkokauppasovellusta Woocommercea. Sivuston ulkoasun toteutuksesta ja visuaalisesta suunnittelusta vastasi Seven Creative.

Verkkokauppa ostotuotteille

Lindströmillä on tarjolla tuhansia tuotteita globaalisti ja verkkokauppa tuli suunnitella käyttäjälle loogiseksi ja helposti selattavaksi. Suurta tuote määrää ei moni ehdi selata läpi, vaan tarvittava tuote täytyy löytää nopeasti. Toteutimme verkkokauppaan tehokkaan tuotehaun, jolla käyttäjä voi kirjoittaa hakukenttään etsimänsä tuotteen ja haku etsii kaikki lähelle hakusanaa osuvat tuotteet sivustolta. Tämä parantaa hakutulosten osuvuutta kun etsintä ottaa sivuston koko sisällön huomioon ja hakee sieltä kaikkea hakusanaan täsmäävää.

Verkkokaupan integraatiot

Verkkosivustolta tuodaan materiaalia myyntiosastolle markkinointi automaation avulla. Verkkokauppa keskustelee kattavasti tuotannon- ja asiakkaanhallinnan kanssa ja näin saadaan esimerkiksi hinnat, asiakkaat, tuotteet ja toimitussaatavuus taustajärjestelmästä. Verkkokaupan tilaukset lähetetään automaattisesti toimituksenkäsittelyä varten taustajärjestelmiin.

 

Tutustu Lindströmin verkkokauppaan tästä!

Saattaisit olla kiinnostunut myös

Lindström

Jatkuvassa kehityksessä oleva laaja kansainvälinen verkkosivutoteutus.

Kansalaisfoorumi

Pirteällä ulkoasulla varustetut siistit verkkosivut.

Midnight Sun Film Festival

Ainutlaatuiselle elokuvafestivaalille toteutetut verkkosivut, jotka eivät kyykähdä suurellakaan kävijäryntäyksellä.