Toteutamme verkkokaupat niin pienemmille kuin isommillekin yrityksille. Käytössä muun muassa avoimen lähdekoodin kauppa-alustat Magento ja WooCommerce. Tässä niistä muutamista esimerkit.

Pelago

Pelago on kotimainen yritys, joka valmistaa toimivia ja laadukkaita polkupyöriä ja pyöräilytarvikkeita kaupunki-, työmatka ja harrastuskäyttöön. Pelagolla on valikoimassaan myös erilaisia tarvikkeita.

Pelago verkkokauppa

Toteutimme Pelagolle verkkokaupan Magento-pohjalla 2016. Verkkokauppaa kehitetään jatkuvasti, ja uusia ominaisuuksia on helppo lisätä nopeasti ja kustannustehokkaasti. Voit tutustua kauppaan ja upeisiin polkupyöriin täällä!
Pågå verkkokauppa

Pågå

Pågå Oy on tapahtumien rakenteiden suunnitteluun, toteutukseen ja kalustevuokraukseen erikoistunut perheyritys. Verkkokaupassa kävijä klikkailee kiinnostavat tuotteet Tarjouspyynnölle, joka tässä tapauksessa toimii ostoskorina. Tuotteita ei siis makseta vielä sivustolla, vaan tilaaja saa itseä kiinnostavista tuotteista tarjouksen lähetettyään tarjouspyynnön. Tosi kätevä systeemi! Uudistimme juuri Pågån verkkosivujen ulkoasua 2017 malliin, käy tsekkaamassa ne täältä.

 

 

Hockey Corner

Hockey Cornerin verkkokaupasta löytyy välineet ja tarvikkeet kiekoista huiveihin. Heti etusivulle on tuotu muutamia tuotteita houkuttelemaan kävijää pidemmälle kauppaan. Maksurajapintana tässä verkkokaupassa toimii Paytrail.

Hockey Corner verkkokauppa

Uploud Audio

Smoothisti verkkosivujen osana toimiva verkkokauppa jatkaa ulkoasussaan Uploud Audion kaunista muotoilua.

Uploud Audio verkkokauppa

Jalo