Toteutamme verkkokaupat niin pienemmille kuin isommillekin yrityksille. Käytössä muun muassa avoimen lähdekoodin kauppa-alustat Magento ja WooCommerce. Tässä niistä muutamista esimerkit.

Pelago

 

Pelago verkkokauppa

Pelago on kotimainen yritys, joka valmistaa toimivia ja laadukkaita polkupyöriä ja pyöräilytarvikkeita kaupunki-, työmatka ja harrastuskäyttöön. Pelagolla on valikoimassaan myös erilaisia tarvikkeita.

Toteutimme Pelagolle verkkokaupan Magento-pohjalla 2016. Verkkokauppaa kehitetään jatkuvasti, ja uusia ominaisuuksia on helppo lisätä nopeasti ja kustannustehokkaasti. Voit tutustua kauppaan ja upeisiin polkupyöriin täällä!

Pågå

paga kalustevuokraus

Pågå Oy on tapahtumien rakenteiden suunnitteluun, toteutukseen ja kalustevuokraukseen erikoistunut perheyritys. Verkkokaupassa kävijä klikkailee kiinnostavat tuotteet Tarjouspyynnölle, joka tässä tapauksessa toimii ostoskorina. Tuotteita ei siis makseta vielä sivustolla, vaan tilaaja saa itseä kiinnostavista tuotteista tarjouksen lähetettyään tarjouspyynnön. Tosi kätevä systeemi! Uudistimme juuri Pågån verkkosivujen ulkoasua 2017 malliin, käy tsekkaamassa ne täältä.

 

 

Hockey Corner

Hockey Corner verkkokauppa

 

Hockey Corner on täyden palvelun jääkiekkoliike, jonka verkkokaupasta löytyy välineet ja tarvikkeet kiekoista huiveihin. Etusivulle tuodut tuotteet houkuttelevat kävijää pidemmälle kauppaan. Maksurajapintana verkkokaupassa toimii Paytrail.

Stadin parhaaseen kiekkokauppaan pääset tästä.

 

 

 

Saattaisit olla kiinnostunut myös

Virtaafillariin

Parissa viikossa melkein tuhat ilmoittautujaa kerännyt sähköpyöräkampanjasivu.

Hockey Corner

Paytrail-maksurajapinnalla toimiva verkkokauppa jääkiekkokamoille.

Ensi- ja turvakotienliitto

Pitkälle räätälöity multisite-verkkosivutoteutus ison tekstimäärän lukemista helpottavilla työkaluilla.