Kansalaisfoorumi on valtakunnallinen aikuisoppilaitos joka tarjoaa koulutusta, tietoa, tukea sekä muita palveluita kulttuuri- ja kansalaistoimintaan.

Käyttökokemus ja visuaalisuus sivuston suunnittelun perustana

Suunnittelimme ja toteutimme sivuston selkeäksi ja raikkaaksi. Aiheet on jaoteltuna niin, että vierailija saa helposti poimittua itseään kiinnostavia aiheita. Kehitimme koulutukset sivulle työkalun, jolla vierailija voi rajata esillä näytettäviä koulutuksia valitsemistaan kategorioista. Tapahtumat sivulle toteutimme ilmoittautumislomakkeen jolla vierailija pääsee ilmoittautumaan haluamaansa tapahtumaan.

Kevyt verkkokauppa

Suuri verkkokauppa ei aina ole yritykselle tai yhdistyksille käytännöllisin ja kustannustehokkain ratkaisu. Integroimme verkkosivustolle liiketoimintasovelluksen jolla Kansalaisfoorumin saa tarpeeseensa sopivan, kevyemmän vaihtoehdon omalle verkkokaupalle. Verkkosivustolta vierailija voi ostaa kirjoja, tai ilmoittautua vaikkapa kurssille, ja myynti sekä hallinta siirtyy sivustolta liiketoimintasovellukseen.

 

Sivustolle pääset vierailemaan tästä!

Saattaisit olla kiinnostunut myös

Suomen Klubitalot

Saimme tehtäväksemme suunnitella ja toteuttaa Suomen Klubitalot ry:lle kokonaisvaltaisen verkkosivu-uudistuksen WordPress-julkaisujärjestelmällä.

HomCare

Kokonaisvaltainen verkkosivu-uudistus, joka tuo yhteen asiakkaat ja jälleenmyyjät.

Puheterapeuttiliitto

Verkkototeutus joka suunniteltiin sujuvaan selailuun ja kirjautumisen takana olevaan jäsensivuston hallintaan.