Vahva suomalainen menestystarina yrittäjyydestä

HomCare Finland Oy perustettiin vuonna 1985, ja se on kehittynyt vuosien saatossa yhdeksi maamme suurimmista ja parhaiten toimivista suoramyyntijärjestelmistä. Alussa oli vain kourallinen asiaansa uskovia, uutteria ihmisiä sekä valikoima erinomaisia tuotteita. Nyt HomCare Finlandin toiminnassa on aktiivisesti mukana jo noin 10000 suomalaista (henkilökunta, edustajat, asiakkaat ja emännät), ja tuotteet ja yritys niiden takana tunnetaan kautta maan.

HomCare on ollut edelläkävijä monella saralla mm. tiivistettyjen puhdistus- ja pyykinpesuaineiden tuomisessa markkinoille, sekä sumutusmenetelmän ja mikrokuitutuotteiden lanseerauksessa siivoamiseen.

Arvostetulle yritykselle arvoisensa verkkosivu-uudistus ja verkkokauppa

Veistämöläiset pääsivät jälleen suunnittelemaan ja toteuttamaan kokonaisvaltaisen uudistusprojektin.

Verkkosivuston päätarkoitus on yleisesitellä tuotteita, ohjata asiakkaat verkkokauppaan ja kasvattaa edustajien määrää.

Uusi visuaalinen ilme tukee tuotteiden houkuttelevuutta

Yrityksen brändiä mukaileva nykyaikainen ilme antaa raikkaan säväytyksen ostotuotteille ja houkuttelee sivustolla vierailijaa pidemmälle verkkokauppaan.

Verkkokauppa ja jälleenmyyjät

Veistelimme verkkokaupan ja ByDesignin MLM-ohjelman saumattomaksi kokonaisuudeksi, jonka avulla asiakkaan ja jälleenmyyjän on helppo kohdata toisensa.

HomCarella on useita jälleenmyyjiä sekä edustajia, joilla jokaisella on oma tunnisteensa sekä profiilinsa ByDesign ohjelmassa. Kukin edustaja voi jakaa asiakkailleen yksilöllisen osoitteensa esimerkiksi homcare.fi/essi-edustaja ja ohjelma tallentaa tiedot asiakkaan selaimen evästeeseen.

Verkkosivu siis hakee ohjelmasta edustajan profiilitiedot, joista käyttäjä voi valita suosikkinsa ja siirtyessään verkkokauppaan tallentuu ostokset valitulle edustajalle. Asiakkaan selaillessa verkkokauppaa edustajan osoitteella, saa edustaja tästä provisiota.

Yhteistyö on voimaa!

HomCare on perheyritys jonka tiimi lähti mukaan verkkosivujen uudistusprojektiin täydellä tarmolla ja omistautumisella. Meillä oli ilo saada työskennellä näin motivoituneen porukan kanssa, ja priimaa jälkeähän saadaan kun verkkosivut veistellään asiakkaan kanssa yhteisellä antaumuksella. Jälki puhuu puolestaan, joten käy kurkkaamassa uudistetut verkkosivut tästä!

Saattaisit olla kiinnostunut myös

Puheterapeuttiliitto

Verkkototeutus joka suunniteltiin sujuvaan selailuun ja kirjautumisen takana olevaan jäsensivuston hallintaan.

Lindström

Jatkuvassa kehityksessä oleva laaja kansainvälinen verkkosivutoteutus.

Lindström verkkokauppa

Verkkosivuston uudistusprojektin osana toteutettu globaali verkkokauppa ostotuotteille.