Ensi- ja turvakotien liitto on valtakunnallinen lapsi- ja perhejärjestö, joka auttaa vaikeissa ja turvattomissa oloissa eläviä lapsia ja perheitä sekä tekee perheväkivaltaa ehkäisevää työtä.

Pääsimme Ensi- ja turvakotien liiton mahtavan porukan kanssa suunnittelemaan ja kehittämään laajan projektin, jossa toteutimme heidän verkkosivustolleen monia käteviä ratkaisuja.

WordPress multisite

Sivustolle veistelimme multisite-asennuksen, jossa Ensi- ja turvakotien liitto toimii pääkäyttäjänä. Multisite-asennus mahdollistaa useampien sivujen luonnin ja hallinoinnin kootusti, yhden hallintapaneelin kautta. Multisite-asennuksella Ensi- ja turvakotien liitto pystyy tarjoamaan muille jäsenyhdistyksille mahdollisuuden omiin, edustaviin ja pieneen budjettiin sopivat nettisivut. Järjestöt ilmoittavat haluamansa sisällöt Ensi- ja turvakotien liitolle ja heidän vastuuhenkilönsä tekee sivun vaivattomasti valmiille pohjalle. Sivujen uusiminen ja muokkaaminen käy yhtä mutkattomasti.

Ratkaisuja käyttökokemuksen parantamiseksi

Sivustolla on paljon eri yhteystietoja ja ne löytyvät sivustolta monesta eri kohdasta. Yhteystietojen päivittäminen onnistuu erittäin kätevästi yhden hallintapaneelin kautta ja tiedot päivittyvät kaikille sivuille samalla kertaa säästäen aikaa ja vaivaa.

Lisäksi teimme käyttäjälle helpoksi löytää tarvitsemansa yhetystiedot siistillä haitarijaottelulla.

Sivustolla toimii algoritmi joka kerää tietoa sisällöistä ja tarjoaa vierailijalle lisää aihekohtaisia sivuja, tekemällä vierailijan sivuilla surffailusta mielekkäämpää.

Apua sivulle teimme Tarvitsetko apua? -palkin josta klikkaamalla voit valita asuinalueesi ja viereen tulee lista yhteystiedoista joihin voi ottaa yhteyttä avun tarpeessa.

Enska lehdestä myös verkkolehti

Pääsimme toteuttamaan Ensi- ja turvakotienliiton lehdestä Enskasta ilmeikkään verkkototeutuksen. Artikkeleissa on hauskasti arvioitu lukuaika, käy testaamassa osuiko arvio lähelle omaa lukuaikaasi tästä!

Apuaeroon.fi ja Nettiturvakoti

apuaeroon etusivu
nettiturvakoti etusivu

Yhteistyönä Ensi- ja turvakotien liiton kanssa suunnittelimme myös Apuaeroon.fi ja Nettiturvakoti verkkosivut. Apuaeroon.fi:n sivun veistelyistämme pääset lukemaan tarkemmin tästä.

Nettiturvakoti on Ensi- ja turvakotien liiton verkkopalvelu. Nettiturvakoti auttaa väkivallan kaikkia osapuolia tarjoamalla heille tietoa, keskusteluapua sekä tarinoita perhe- ja lähisuhdeväkivallasta ja siitä selviytymisestä.

Sivuston eloisan ilmeen liitimme yhtenäiseksi Ensi- ja turvakotien liiton graafisen linjan kanssa. Toteutimme sivuille lomakkeen, jonka kautta sivuilla vierailija voi lähettää oman tarinansa, josta se julkaistaan tarkistuksen jälkeen mukaan Selviytyjien tarinoihin.

Tarinoihin ja muuhun sivuston materiaaliin voit tutustua tästä!

Web-veistämö suosittelee: projekteja on hauskempi tehdä yhdessä jäätelön kera!

5/5 #projectmanagement at your service

Henkilön Web-veistämö Oy (@webveistamo) jakama julkaisu

#webveistamo 💖 #ensijaturvakotienliitto #webdesign #codesign

Henkilön Svante Suominen (@svantesuominen) jakama julkaisu

Saattaisit olla kiinnostunut myös

Suomen Klubitalot

Saimme tehtäväksemme suunnitella ja toteuttaa Suomen Klubitalot ry:lle kokonaisvaltaisen verkkosivu-uudistuksen WordPress-julkaisujärjestelmällä.

HomCare

Kokonaisvaltainen verkkosivu-uudistus, joka tuo yhteen asiakkaat ja jälleenmyyjät.

Puheterapeuttiliitto

Verkkototeutus joka suunniteltiin sujuvaan selailuun ja kirjautumisen takana olevaan jäsensivuston hallintaan.