Agenttihaaste tutustuttaa oppilaat kestävään elämäntapaan ja luonnonvarojen säästöön. Agenttitehtävät kannustavat sähkön ja veden säästöön, kierrättämiseen, ruokahävikin vähentämiseen ja kestäviin liikkumisvalintoihin. Luokat kilpailevat keskenään siitä, kuka onnistuu tekemään eniten tehtäviä kilpailun aikana.

Agenttiseikkailussa koululuokat voivat rekisteröityä peliin, tehdä ympäristöaiheisia ja ilmastonmuutosta ehkäiseviä tehtäviä ja kerätä tehtävistä pisteitä. Joukkueet kilpailevat leikkimielisesti toisiaan vastaan ja viimeksi osallistujien kesken arvottiin palkinnoksi luokkaretki Heurekaan. Hanke sai koululaisilta ja opettajilta paljon positiivista palautetta.

Pelin taustalla toimi aiemmin ympäristöopetuksen tehtäväkirjanen, joka suunniteltiin verkkoversioksi ja ”pelillistettiin”. Samalla rakennetta ja teemaa revisioitiin hieman nykypäivään sopivaksi.

Projekti oli mielenkiintoinen ja hauskaa vaihtelua, sillä kohderyhmänä oli 2.luokkalaiset lapset. Käyttöliittymät ja kaikki suunnittelu animointeja, sekä kuvituksia myöten toteutettiin lapsille kiinnostavaksi.

Oppilaat saavat ladattua luokalleen omat agenttinimet ja profiilikuvat, sekä jokaiselle oppilaalle tulee kotiin täytettäväksi oma agenttikortti josta pisteet kerätään yhteen koko luokan kanssa.

 

Käy kurkkaamassa top 5 parasta agenttia täältä!

agentit

Saattaisit olla kiinnostunut myös

Suomen Klubitalot

Saimme tehtäväksemme suunnitella ja toteuttaa Suomen Klubitalot ry:lle kokonaisvaltaisen verkkosivu-uudistuksen WordPress-julkaisujärjestelmällä.

HomCare

Kokonaisvaltainen verkkosivu-uudistus, joka tuo yhteen asiakkaat ja jälleenmyyjät.

Puheterapeuttiliitto

Verkkototeutus joka suunniteltiin sujuvaan selailuun ja kirjautumisen takana olevaan jäsensivuston hallintaan.