Referenssit

Sanat ovat vain sanahelinää, työt puhuvat puolestaan. Katso veistoksemme ja kenen kanssa meillä on ollut ilo työskennellä.

Costo.fi verkkokauppa

Projekti lähti liikkeelle tarpeesta vaihtaa vanhentunut verkkokauppa-alusta uuteen, jota on helppo kehittää jatkossa. Alustaksi valikoitui WooCommerce, johon integroitiin Odoo ERP-järjestelmä Veistämön ERP-tiimin kanssa yhteistyössä.

Rakennustietosäätiö

Toteutimme Rakennustietosäätiölle WordPress-pohjaisen sivuston, joka integroituu suoraan ERP-järjestelmään. Sivuston tavoitteena on tarjota lomakkeet hyvällä käytettävyydellä ja automatisoida tietojen tallentaminen taustajärjestelmään.

Screenshot verkkosivun etusivusta

Meijerialan ammattilaiset MVL ry

MVL:n tarpeena oli uudistaa sivuston visuaalinen ilme, vaihtaa taustajärjestelmä nykyaikaisempaan sekä saada ammattiliiton sisällöt helposti hahmotettavaan muotoon.

kuvia verkkosivuista

Työelämäpeli

Toteutimme Työelämään.fi sivustolle nuorille suunnattun online-pelin työelämätaitojen treenaamiseen. Toimiva yhteistyö oli avainasemassa pelin onnistuneessa toteutuksessa.

STTK

Asiantuntijajärjestön verkkosivutoteutus, jossa tuotiin suuri määrä sisältöä helposti selailtavaan ja hahmotettavaan muotoon.

Talhu

Pääsimme vastaamaan Talhun B2B-verkkokaupan toteutuksesta, jonka tarkoituksena oli tuoda asiakkaille uusi yhteydenottokanava ja helpottaa tuotteiden vertailua.

Lindström

Euroopan johtavalle tekstiilipalveluyritykselle laaja kansainvälinen ja monikielinen verkkosivusto- ja verkkokauppatoteutus.

Lindström mobile mockup

Fashion Finland

Muotialan suunnannäyttäjälle uudet sirot ja eloisat WordPress-verkkosivut

Fashion Finland desktop mockup

HomCare

Kokonaisvaltainen verkkosivu-uudistus, joka tuo yhteen asiakkaat ja jälleenmyyjät.

Homcare mobile mockup