Kaupankäyntiä verkossa

Liiketoiminta verkossa on suomalaisen yrityksen jatkuvuuden perusedellytys. Usein se on myös pk-yritykselle ainoa realistinen väylä tarjota tuotteitaan valtakunnallisesti tai ulottua kansainvälisille markkinoille. Räätälöimme verkkokauppoja ja muita liiketoimintasovelluksia niin pienille kuin isommillekin yrityksille tarpeiden mukaan. Erikoistumme Magento ja Wordpress -toteutuksiin.

Lue lisää

Yrityksen verkkosivut ja viestintä

Selkeä ja yhdenmukainen visuaalinen ilme antaa organisaatiosta luotettavan ja asiantuntevan kuvan. Se on myös välttämätöntä johdonmukaisessa ja tehokkaassa viestinnässä yrityksen sidosryhmille. Panostamme merkittävästi huoliteltuun visuaaliseen suunnitteluun, koska se on kiinteä osa yrityksen identiteettiä joka erottaa sen kilpailijoistaan.

Lue lisää

Integraatiot ja liiketoiminta­sovellukset

Verkkopalveluiden ja liiketoimintasovellusten todellinen hyöty saadaan silloin, kun ne pystytään yhdistämään luontevasti toisiinsa. Olemme panostaneet rajapintojen ja integraatiopalvelinten kehitystyössämme huomattavasti siihen, että räätälöidyt palvelumme kytketään syvälle asiakkaan digitaalisen liiketoimintaan.

Lue lisää

Olemme hyvien puolella

Olemme auttaneet useita hyväntekeväisyysjärjestöjä ja yleishyödyllisiä yhdistyksiä toiminnassaan, sillä varainkeruu ja yhteiskunnallinen aktivismi vaatii onnistuakseen teknisesti tehokkaan mediakampanjan. Pystymme yhdistämään tehokkaasti eri medioissa tapahtuvan kampanjoinnin osaksi verkkopalveluasi.

Lue lisää