WordPress-verkkosivut

Kamppailemme kehnoja verkkosivustoja vastaan luomalla intohimoisesti laadukkaita ja käyttäjälähtöisiä verkkopalveluita. Toteutamme turvalliset sekä käyttäjä- ja hakukoneystävälliset verkkosivut WordPress-julkaisujärjestelmällä.

Laadukkaat WordPress-verkkosivut

Toteutamme helppokäyttöiset ja teknisesti laadukkaat verkkopalvelut. Emme käytä valmisteemoja, vaan räätälöimme sivut aina asiakkaan tarpeiden ja visuaalisen ilmeen mukaan. Verkkosivuprojektimme alkavat siitä, että määrittelemme asiakkaan kanssa yhteistyössä sivuston kohderyhmän, tavoitteet ja toiminnallisuudet, tällä varmistamme, että sivusto vastaa aina sekä asiakkaan että loppukäyttäjien tarpeita.

Meillä on monen vuoden kokemus WordPress-verkkosivuista ja panostamme erityisesti siihen, että se on teknisesti laadukkaasti rakennettu. Verkkosivut ovat paljon muutakin kuin visuaaliset tekijät, ja kun sivusto on teknisesti rakennettu oikein, ei jälkeenpäin synny ongelmia. Teemme WordPress-verkkosivut, joiden päivittäminen onnistuu keneltä tahansa ilman laajoja IT-taitoja, ja joiden jatkokehitys sekä muokkaukset ovat helppo toteuttaa kun tulee tarve tehdä pieniä tai suurempia muutoksia.

Meille on tärkeää pitää huolta asiakkaistamme. Haluamme, että asiakas luottaa meihin ja osallistuu kanssamme projektiin täydellä sydämellä. Pidämme kädestä vaihe vaiheelta ja ohjaamme asiakkaan verkkosivuprojektin läpi ja tarjoamme koulutusta ja ohjeet kuinka verkkosivuja päivitetään itsenäisesti ja miten seurataan web-analytiikkaa. Yhteistyö ei lopu siihen, että saamme uudet verkkosivut valmiiksi. Asiakaspalvelumme vastaa aina hädän tullessa ja huolehdimme automaattisesti tarvittavasta tietoturvasta ja ylläpidosta.

Web-veistämö sisäisti hyvin visiomme siitä, millaiset uusista sivuista halusimme. Lisäksi saimme vaikuttaa joka käänteessä sopivasti ja palautettamme kuunneltiin.

– Peppi Laine, Suomen Klubitalot ry

Toteuttamissamme verkkosivuissa on aina 
huomioitu seuraavat asiat:

Teknisesti laadukas toteutus

Integroimme verkkosivun saumattomasti yrityksesi taustajärjestelmiin

Analytiikkaseuranta

Tiedät mistä asiakkaasi tulevat ja mitkä markkinointitoimenpiteet lisäävät myyntiä

Hakukonenäkyvyys

Pysyt mukana kilpailussa, etkä jää muiden jalkoihin Google-hakutuloksissa

Tietoturva

Teemme luotettavat ja turvalliset verkkosivut

Features image - phone with responsive website design

Responsiivisuus

Verkkosivumme toimivat yhtä jouhevasti tietokoneen, tabletin tai puhelimen näyttöruudulla

Ylläpito ja tekninen tuki

Huolehdimme automaattisesti verkkosivustosi ylläpidosta ja asiakaspalvelumme auttaa aina hädän tullessa

Et joudu toimittajaloukkuun

Ei ihmeellisiä lisenssikuvioita. Asiakkaamme saavat ikuisen käyttöoikeuden toteutukseensa ja on vapaa vaihtamaan ohjelmistotoimittajaa niin halutessaan.

STTK

Asiantuntijajärjestön verkkosivutoteutus, jossa tuotiin suuri määrä sisältöä helposti selailtavaan ja hahmotettavaan muotoon.

Miten verkkosivuprojekti etenee?

Määrittely

Luodaan hyvä yhteinen yleiskuva projektin sisällöstä ja luonteesta. Määritellään kaikki liiketoimintavaatimukset ja kartoitetaan toteutuksen rajat.

Suunnittelu

Kartoitetaan kaikki tekniset ominaisuudet, integroituvat palvelut sekä suunnitellaan käyttöliittymä.

Kehitysvaihe

Toteutus käyntiin suunniteltujen käyttöliittymän ja teknisten komponenttien osalta. Integraatiot ulkoisiin järjestelmiin toteutetaan tässä vaiheessa.

Käyttöönotto

Sisällön tuominen järjestelmään, koulutus, testaus.

Julkaisu ja loppuhyväksyntä

Ylläpito ja jatkokehitys

Web-veistämö tarjoaa julkaistuille verkkosivuille sekä teknistä ylläpitoa, että käyttötukea.
Lue lisää täältä!

Meijerialan ammattilaiset MVL ry

MVL:n tarpeena oli uudistaa sivuston visuaalinen ilme, vaihtaa taustajärjestelmä nykyaikaisempaan sekä saada ammattiliiton sisällöt helposti hahmotettavaan muotoon.

Kysy lisää verkkosivujen toteutuksesta