ERP-järjestelmät

Tarjoamme ERP‑järjestelmien suunnittelu, käyttöönotto sekä tuki- ja ylläpitopalveluita. Ratkaisumme perustuvat moderniin Odoo ERP-järjestelmään.

Eroon järjestelmäviidakosta Odoon avulla

Odoo on avoimen lähdekoodin toiminnanohjausjärjestelmä ja liiketoimintasovellusten ratkaisu, joka kokoaa yrityksesi kaikki tiedot yhteen järjestelmään. Toiminnanohjausjärjestelmän mielletään usein kankeiksi, laajoiksi ja kalliiksi järjestelmiksi, jota Odoo ei suinkaan ole. Odoon eri liiketoimintasovellukset ovat helposti integroitavissa verkkosivuihin tai verkkokauppaan.

Odoon avulla hoidat esimerkiksi yrityksen varastonhallinnan, laskutuksen ja asiakashallinnan kaikki samassa järjestelmässä, joka integroituu reaaliaikaisesti myös yrityksesi verkkokauppaan. Odoo mahdollistaa yksittäisten sovellusten (kuten CRM ja myynti) tai laajan toiminnanohajuksen koko tilaus-valmistus-toimitus -prosessin käyttöönoton.

Olemme virallinen Odoo-kumppani

Tarjoamme Odoo-ratkaisut Avoin.Systems -aputoiminimemme kautta

Olemme ihmisläheinen ERP-kumppani yrityksesi kehittämisessä. Tarjoamme toiminnanohjausjärjestelmien suunnittelu, käyttöönotto sekä tuki- ja ylläpitopalveluita. Toimintamme perustuu tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa ja tavoitteemme on yhdistää yrityksen digitaaliset palvelut saumattomaksi kokonaisuudeksi, joka tukee aidosti liiketoimintaa ja mahdollistaa yrityksen kasvun.

ERP palveluvalikoimamme:
  • Tarvekartoitus ja vaatimusmäärittely
  • Liiketoimintaprosessien kehitys ja automatisointi
  • Räätälöinti ja konfigurointi
  • Integraatiot
  • Käyttöönotto ja koulutus
  • Käyttötuki ja tekninen ylläpito

ERP + Verkkokauppa

Koko paketti yhdestä talosta

ERP-järjestelmän ja verkkokaupan yhdistäminen vaatii osaamista molemmista järjestelmistä sekä saumatonta yhteistyötä järjestelmätoimittajien välillä. Odoon lisäksi meillä on yli kymmenen vuoden kokemus verkkokauppojen toteuttamisesta.

Laaja ymmärrys ERP-järjestelmistä sekä verkkokaupasta mahdollistaa tehokkaat projektit, joissa asiakkaan ei tarvitse toimia viestikapulana integraation eri osapuolten välillä. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää ERP-ratkaisuista