ERP-järjestelmät

Tarjoamme ERP‑järjestelmien suunnittelu, käyttöönotto sekä tuki- ja ylläpitopalveluita. Ratkaisumme perustuvat moderniin Odoo ERP-järjestelmään.

Eroon järjestelmäviidakosta Odoon avulla

Odoo on avoimen lähdekoodin toiminnanohjausjärjestelmä ja liiketoimintasovellusten ratkaisu, joka kokoaa yrityksesi kaikki tiedot yhteen järjestelmään. Toiminnanohjausjärjestelmän mielletään usein kankeiksi, laajoiksi ja kalliiksi järjestelmiksi, jota Odoo ei suinkaan ole. Odoon eri liiketoimintasovellukset ovat helposti integroitavissa verkkosivuihin tai verkkokauppaan.

Odoon avulla hoidat esimerkiksi yrityksen varastonhallinnan, laskutuksen ja asiakashallinnan kaikki samassa järjestelmässä, joka integroituu reaaliaikaisesti myös yrityksesi verkkokauppaan. Odoo mahdollistaa yksittäisten sovellusten (kuten CRM ja myynti) tai laajan toiminnanohajuksen koko tilaus-valmistus-toimitus -prosessin käyttöönoton.

Olemme virallinen Odoo-kumppani

Tarjoamme Odoo-ratkaisut Avoin.Systems -aputoiminimemme kautta.

Avoin.Systems muodostuu kokeneista ohjelmisto- ja liiketoimintakehitystä rakastavista ammattilaisista, jotka auttavat ratkaisemaan PK-yritysten haasteita toiminnanohjauksessa sekä kommunikaatiossa.

Palveluvalikoimamme
  • Tarvekartoitus ja vaatimusmäärittely
  • Liiketoimintaprosessit ja kehitys
  • Räätälöinti ja konfigurointi
  • Käyttöönotto ja koulutus
  • Käyttötuki ja tekninen ylläpito

Yhdessä asiakkaan kanssa kehitämme myös toimintatapoja prosessien kuvaamisella, analyysillä ja tehostamisella.