Verkkosivut

Selkeä ja yhdenmukainen visuaalinen ilme antaa organisaatiosta luotettavan ja asiantuntevan kuvan. Se on myös välttämätöntä johdonmukaisessa ja tehokkaassa viestinnässä yrityksen sidosryhmille. Panostamme merkittävästi huoliteltuun visuaaliseen suunnitteluun, koska se on kiinteä osa yrityksen identiteettiä joka erottaa sen kilpailijoistaan.

Lisää verkkosivuistakauppa-ikoni

Verkkokaupat

Liiketoiminta verkossa on suomalaisen yrityksen jatkuvuuden perusedellytys. Usein se on myös pk-yritykselle ainoa realistinen väylä tarjota tuotteitaan valtakunnallisesti tai ulottua kansainvälisille markkinoille. Räätälöimme verkkokauppoja ja muita liiketoimintasovelluksia niin pienille kuin isommillekin yrityksille tarpeiden mukaan. Erikoistumme Magento ja WordPress -toteutuksiin.

Lisää verkkokaupoistaintegrointi-ikoni

Integraatiot

Verkkopalveluiden ja liiketoimintasovellusten todellinen hyöty saadaan silloin, kun ne pystytään yhdistämään luontevasti toisiinsa. Olemme panostaneet rajapintojen ja integraatiopalvelinten kehitystyössämme huomattavasti siihen, että räätälöidyt palvelumme kytketään syvälle asiakkaan digitaalisen liiketoimintaan.

Lisää integraatioistaTilausprosessi

Kun otat meihin yhteyttä, tarpeestasi riippuen joko lähetämme sinulle tarjouksen tai tulemme käymään toimistollasi, jotta voimme keskustella projektista tarkemmin. Jokainen projekti eroaa toisistaan, joten hinnoittelemme palvelumme projektikohtaisesti.