Referenssi:

Puheterapeutti­liitto

Suomen Puheterapeuttiliitto ry on puheterapeuttien ja puheterapeutiksi opiskelevien valtakunnallinen ammattijärjestö, joka valvoo sekä edistää liiton jäsenien yhteiskunnallisia, taloudellisia, ammatillisia ja koulutuksellisia etuja. Liitto on myös mukana edistämässä kansallisesti puheterapian harjoittamista ja puheterapeuttien kansainvälistä yhteistyötä.

Pääsimme veistelemään liiton sivuston kokonaan uusiksi, uutta virkistävää ulkoasua myöten!

Uudistettu yhtenäinen verkkototeutus kahdelle erilaiselle käyttäjäryhmälle

Sivustolla on kaksi käyttäjäryhmää, uudet jäsenyydestä kiinnostuneet sivustolla vierailijat sekä liiton jäsenet. Toteutimme uudesta verkkosivustosta saumattoman kokonaisuuden, jossa julkisella verkkosivustolla jäsenyyttä harkitseva näkee helposti mitä kaikkea liiton jäsenyydellä saa sivustolta. Jäsenille tarkoitettu sisältö ja muu materiaali löytyy jäsenien omalta sivustolta, jolle pääsee kirjautumalla omilla jäsentunnuksillaan sisään.

Vanhojen jäsenrekistereiden integrointi uuteen järjestelmään

Liiton vanhat jäsenrekisterit haluttiin luonnollisesti säilyttää verkkosivuston uudistuksessa mukana, ja integroimme jäsentiedot, kirjautumisen, yksityisterapeuttiluettelot ja muita liiton rekistereitä uuteen järjestelmään.

Sivuston uudistuksen yhteydessä järjestimme Puheterapeuttiliiton mainiolle jengille yhteisiä workshoppeja, sisällönsyöttöpajoja ja annoimme käyttökoulutusta WordPress-järjestelmästä.