Tutustu veistämön uusiin työntekijöihin!

Olemme tämän vuoden puolella saaneet uusia veistäjiä Web-veistämön ja Avoin.Systemsin joukkoihin! Tässä blogissa esittelemme millaisia hienoja tyyppejä ollaan saatu mukaan ja mitä he veistämöllä puuhaavat.

Joni Winsten, Sales Manager

”ERP maailma tarjoaa juuri sopivan määrän haastetta myynnillisesti ja onkin erittäin mielenkiintoista päästä ratkaisemaan asiakkaiden kanssa yhdessä juuri heidän liiketoimintansa kannalta kaikista tärkeimmät asiat ja sitä kautta edistää liiketoiminnan kehittymistä”, Joni kuvailee ERP-järjestelmien myyntityötä.

Veistämöllä Joni vastaa Wiisas valmis ERP:n myynnistä ja työpäivät koostuuvat asiakastapaamisista ja aktiivisesta myynnin suunnittelusta. Joni on koulutukseltaan datanomi, mutta hän on työskennellyt pitkään myyntityön parissa. Kokemusta Jonille on työuran aikana ehtinyt kertyä myös varastopäällikön ja ostajankin töistä, joten työura on tuonut hänelle hyvän kokonaisvaltaisen kokemuksen yrityksen liiketoiminnasta. Jonin sydän kuitenkin sykkii myynnille.

Kuten kuvasta näkyy, niin Jonin vapaa-ajasta suurin osa menee purjehtien merellä ja kun keli ei sitä salli niin sen suunnitellussa ja veneen ehostamisessa.

Heikki Valtonen, Sales Manager

Heikki on Jonin aisapari Wiisas valmis ERP:n ja Odoo-projektien myynnissä. Kokemusta Heikille on ehtinyt kertyä roppakaupalla myynnin eri tehtävistä sekä yritysten liiketoiminnan kehittämisestä.

”Uskon kokemukseni auttavan ymmärtämään asiakkaiden liiketoimintaan liittyviä haasteita ja ratkaisemaan ne järjestelmän keinoin. Näin yritys pystyy keskittymää oman liiketoiminnan kehittämiseen.” Heikki kuvailee vahvuuksiaan myyjänä.

Vapaa-aikansa Heikki viettää omien lasten harrastusten parissa sekä urheillessa – lajeina erilaiset mailapelit sekä kuntosali.

Tiina Kåla, Odoo asiakaspalvelu

Tiina on Odoo-tiimin uusi timanttinen asiakaspalvelija! Asiakaspalvelun ohella Tiinan työtehtäviin kuuluu ohjelmistotestaus.

Työpäivät kuluvat siis asiakkaiden ongelmien etsimisen ja ratkomisen sekä ohjeistusten tekemisen parissa. Tiinalla on pitkä kokemus erilaisista asiakaspalvelutehtävistä useilta eri aloilta. Koulutukseltaan Tiina on restonomi, jonka lisäksi hän on opiskellut mm. koodaamista ja ohjelmistotestausta.

”Olen innokas kokemaan ja näkemään uusia asioita ja olen pohjalaisen luonteeni vuoksi myös yllytyshullu. Minulla on aina joku projekti meneillään, en osaa olla ”rauhassa”. Tällä hetkellä aikaa vievät opiskelut. Tavoitteenani onkin oppia myös joskus vain olemaan.”, Tiina kuvailee itseään. Tiina harrastaa vapaa-ajallaan crossfitia ja talvisin mahdollisuuksien mukaan myös lumilautailua. Näiden lisäksi Tiina tykkää myös matkustamisesta, hyvästä ruoasta ja viinistä.

Iikka Järvenpää, Wiisas project manager

Veistämöllä Iikka toimii projektipäällikkönä ERP-järjestelmien parissa. Iso osa Iikan työajasta menee Wiisas-projektien toteuttamisessa ja toimituksessa.

”Tehtäväni on ymmärtää asiakkaan tarpeita ja dokumentoida niitä järjestelmällisesti, jotta asiakkaan Wiisas-ympäristöt tulee pystytettyä oikein. Tärkeää on myös huolehtia, että projektit pysyvät aikataulussa ja kaikki osapuolet pysyvät kartalla.”, Iikka kuvailee Wiisas-projekteja.

Iikka opiskelee parhaillaan tietojenkäsittelytiedettä, mutta on kerennyt kartuttaa projektipäällikön tehtävien lisäksi työkokemusta myynnin, markkinoinnin, sisällöntuotannon ja yrittäjyyden parissa.

Iikka kuvailee, että on aina tykännyt tietokoneista ja ohjelmistoista ja seuraa uteliaana avoimien ohjelmistojen ja käyttöjärjestelmien kehitystä. Iikan uusin harrastus onkin pyörittää kotipalvelimella erilaisia mikropalveluita, joita normaalisti hankittaisiin kuukausitilauspalveluina. Sen lisäksi hän tykkään käydä kävelyillä, kuunnella äänikirjoja ja katsella lyhytelokuvia sekä TED-talkkeja, myös matkustelu ja erityisesti ulkomailla valokuvaaminen kuuluu Iikan suosikkiaktiviteetteihin!

Ilona Lehti, talouskoordinaattori

Ilona hoitaa Web-veistämön omia taloushallinnon tehtäviä, ja auttelee aina tarpeen mukaan myös Odoo-asiakasprojekteissa talouteen liittyvissä kysymyksissä. Ilonan aiemmat työpaikat ovat pitäneet sisällään erilaisia taloushallinnon tehtäviä, ja tämä taloustaituri on myös aiemmin käyttänyt Odoota loppukäyttäjän roolissa.

Ilona työskentelee Turusta käsin, sillä taloushallinnon töiden ohella hän opiskelee Turun kauppakorkeakoulussa pääaineena laskentatoimi ja rahoitus ja sivuaineena tietojärjestelmätiede.

”Maisterivaiheessa alan lukemaan nimenomaan sisäistä laskentaa, eli johdon laskentatoimea, ja jatkan tietojärjestelmätieteen lukemista, sillä olen aina ollut kiinnostunut talouden ratkaisujen lisäksi tietojärjestelmäpuolesta”, Ilona kuvailee tarkemmin opintojaan.

Vapaa-ajalla Ilona tykkään käydä kuntosalilla ja ravata Porissa moikkaamassa perhettä ja veljien lapsia, joita on 7. Lisäksi Ilona viettää aikaa ystävien kanssa vähintään viikoittain, korona-aikaan suureksi osaksi zoom-puheluiden kautta.

Janne Räty, Odoo consultant

Janne toimii veistämöllä Odoo-projekteissa toiminnallisen konsultin roolissa auttaen asiakasdatan, sekä prosessien viemisessä uuteen ympäristöön. Janne on myös mukana kouluttamassa asiakkaita sekä tukena matkan alusta loppuun.

Jannella on pitkä pätkä B2B-bisneksessä takana ja kokemusta roppakaupalla aina ruohonjuuritasolta esimiestehtäviin, jossa työnkuva ja työpäivät olivat hyvinkin vaihtelevia. Veri veti kuitenkin uuden oppimiseen ja nyt Janne opiskelee ohjelmointia Hive-Helsinki koodauskoulussa.

Vapaa-ajalla kuntosaliharrastus ja raskaan musiikin kuuntelu ovat Jannella lähellä sydäntä. Hyvässä seurassa kevyempikin soitanta saa kuulemma jalan vipattamaan.

Harri Huhtala, Odoo developer

Harri työskentelee Juniori Odoo kehittäjänä ja hänen työpäivät kuluvat nopeasti koittaen oppia Odoon ympäriltä joka päivä jotain uutta. Harri on koulutukseltaan datanomi ja aiempaa kokemusta hänelle on Odoosta karttunut noin 1,5 v työharjoittelujen parista.

Vapaa-ajalla Harrin puuhailee erilaisten Unity3d peliprojektien parissa sekä viettää aikaa frisbeegolfia pelaten.

Tutustu kaikkiin veistämöläisiin Yritys ja tiimi -sivultamme!