TOP 5 syytä miksi rakastamme WordPressia

Julkaisujärjestelmiä on tarjolla ehkä enemmän kuin koskaan ja niitä selaillessa saa pään helposti pyörälle. Yksi alusta valikoituu kuitenkin ylitse muiden, ja se on WordPress.

WordPress on avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä, jossa on lähes rajattomat mahdollisuudet. Maailman jokaisesta verkkosivustosta joka kolmas on jo tehty WordPressilla ja se kasvattaa suosiotaan koko ajan, eikä ihme.

Mutta turhat sössötykset sikseen, tässä meidän top 5 lista miksi Web-veistämö suosii julkaisujärjestelmistä juuri WordPressia.

1. WordPress on käyttöystävällisyydessään vailla vertaa

Prosessiimme kuuluu aina asiakkaan lähtötason huomioiva käyttökoulutus WordPressin käyttöön. Muokkaustyökaluilla sisällön hallinta käy vaivattomasti, eikä siihen tarvita laaja-alaista web osaamista. WordPressin avulla asiakkaamme voivat pitkän opettelun sijasta keskittyä olennaiseen, eli omien visioidensa toteuttamiseen.

2. Kustomoitavuus ja kustannustehokkuus

Tälle syylle voisi omistaa kokonaisen oman artikkelinsa, sillä WordPressin voi integroida melkein mihin vain ulkopuoliseen järjestelmään ja se venyy lähes jokaiseen yrityksesi tarpeeseen. Ja kun verkkosivuston perustan veistelee kunnolla, on sivuston jatkokehitys, sekä kasvatus kustannustehokasta ja helppoa.

Tässä muutama esimerkki mitä olemme integroineet verkkosivujen kanssa toimivaksi verkkopalveluksi:

3. Turvallisuudesta vastaa maailmanlaajuinen kehittäjäjoukko

Koska WordPress on avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä, pääsevät kehittäjät maailmanlaajuisesti kehittämään, sekä parantamaan WordPressin tietoturvallisuutta jatkuvasti. Suuri kehittäjäjoukko tarkoittaa myös ominaisuuksien parantamista, sekä runsaasti uuden materiaalin tuottoa.

WP:en käyttäjänä voit ottaa mukavan asennon, rentoutua ja keskittyä toteuttamaan visioitasi, samalla kun kehittäjäjoukko takaa verkkosivustosi turvallisuuden.

4. Toimittajaloukkujen välttäminen

Koska WordPress on avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä, verkkosivuston koodi ja sisältö on aina taatusti omistuksessasi. Voit myös halutessasi siirtää verkkopalvelusi toimittajalta toiselle, tai ottaa omaan hallintaasi.

WordPressillä voi samaten jakaa käyttöoikeuksia erilaisesti. Esmerkiksi lupia voi jakaa siten, että yksi ryhmä pääsee tuottamaan sisältöä ja toinen ryhmä muokkaa, sekä julkaisee sivuja. Tällä toiminnolla asiakkaamme pääsevät helposti itsenäisesti luomaan ja päivittämään sivujansa.

5. SEO ystävällisyys

WordPressissä on huomioitu hakukoneystävällisyys ja sen laaja valikoima eri lisäosia mahdollistavat verkkosivujen hakukoneoptimoinnin helposti. Hakukoneet pitävät WordPressin hakukoneystävällisistä URL-osoitteista ja selkeistä sivurakenteista. WordPressin rakenteet tukevat responsiivista suunnittelua ja sen toteutusta. Verkkosivut jotka ovat optimoitu toimimaan responsiivisesti laitteella kuin laitteella, lisäävät käyttäjäystävällisyyttä. Räätälöimme asiakkaidemme teemat aina responsiivisiksi. Hakukoneoptimoitu tekstisisältö yhdistettynä WordPressin selkeisiin sivurakenteisiin ja responsiivisuuteen, saa hakukoneet ja verkkosivut toistensa parhaiksi kavereiksi.

Yksinkertaistettuna rakastamme WordPressia kumppanina siksi, koska se mahdollistaa asiakkaidemme ja kehittäjiemme villeimmätkin unelmat.  Käy kurkkaammassa itse, veistoksemme puhuvat puolestaan.

Haluaisitko kuulla lisää WordPressistä?

Järjestämme asiakkaillemme käyttökoulutusta ja sisällönsyöttöpajoja, joissa tutustutamme asiakkaat WordPressiin käyttöön, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Katso myös sivuiltamme suomenkieliset ohjevideot WordPress lisäosan WPBakery Page Builderin käytöstä tästä!